Hieperdepiep!

Gepubliceerd op 1 oktober 2020 om 17:07

Wat vliegt de tijd! Vandaag is het een heel belangrijke dag voor mij. Op deze dag één jaar geleden ben ik één van de grootste avonturen van mijn leven ingestapt door te starten als zelfstandige in bijberoep met mijn eigen bedrijfje: ImagiNelle. En vandaag blazen we al het eerste kaarsje uit! Hieperdepiep!

En wat een fantastisch eerste levensjaar is het al geweest. Ik kan me heel eerlijk geen betere start van mijn zelfstandige leven voorstellen. Ik heb al mogen meewerken aan meerdere fantastische projecten waar kleine striptekenende Ellen alleen maar van kon dromen.

Zo heb ik al de eerste twee boekjes mogen illustreren van de kinderboekenreeks “Nestje – e ratteke uit de ruien” door mijn goede vriend en fantastische auteur Patrick Van Ouytsel, en ik ben intussen ook al bezig aan het derde boekje!

Verder heb ik tijdens de voorbije maanden – en de reden waarom ik lange tijd van de aardbol verdwenen leek – mijn eerste Amerikaans kinderboek mogen illustreren! Voorlopig moet ik alles nog strikt geheim houden tot de dag dat het gepubliceerd wordt (normaal deze maand), dus heel binnenkort zal ik jullie eindelijk wat meer kunnen vertellen.

En daarnaast heb ik ook nog tal van kleinere, maar daarom niet minder belangrijke en superleuke, illustraties en portretten mogen maken. Dus ik kan met veel trots zeggen: ik ben goed gestart! 

En ik ben zeker nog lang niet uitgetekend! Want in 2021 staat Nestje nog steeds op het programma én een heel nieuw kinderboekproject – waarover later meer! Ik ben zeer nieuwsgierig wat 2021 verder nog in petto heeft voor ImagiNelle. Ik heb er alvast heel veel zin in!

Het is altijd heel cliché, maar ó zo waar en daarom wil ik het toch absoluut zeggen. Dit alles had ik nooit kunnen waarmaken zonder de steun, hulp en het vertrouwen die zovele mensen mij hebben gegeven, gaande van mijn klanten, mijn familie en vrienden, en in het bijzonder mijn Luc. Zonder jullie was ik nooit zo ver geraakt als ik nu sta, dus daarom uit de grond van mijn hart: Dank jullie wel! <3


«   »