Rikske Strikske

Gepubliceerd op 17 april 2021 om 18:47

Komende in 2021: De Kat-astrofen van Rikske Strikske! Nu Femke met Theater Onderweg door Corona niet meer met de theatercaravan tot bij jullie kan komen, brengen we Rikske Strikske in een boekvorm om van te dromen.

De Kat-astrofen van Rikske Strikske is geschreven door Femke Vleminckx en geïllustreerd door Ellen Clé.

Rikske Strikske is gebaseerd op Femkes poes Rikske die allerlei avonturen beleeft. Hij ontmoet verschillende soorten dieren (net zoals wij verschillende soorten mensen ontmoeten). In dit prachtige dierenverhaal ga je samen met Rikske Strikske op zoek naar verschillende manieren om met deze verschillende dieren om te gaan.

Het boek bestaat uit allerlei kortverhalen met telkens Rikske Strikske in de hoofdrol. Dierenverhalen om bij weg te dromen, met een vleugje liefde, een sprankeltje feest, boordevol vriendschap en grote scheut humor die alles mooi bindt. Herkenbaar voor oud en leerrijk voor jong.

We genieten volop van het proces om Rikske Strikske te ontwikkelen tot een tof ventje. We schenken jullie dan ook met veel plezier en trots een blik achter de schermen om jullie het gezicht van Rikske Strikske te laten zien!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.