De Kat-astrofen van Rikske Strikske

‘De Kat-astrofen van Rikske Strikske’ is gebaseerd op Femkes poes Rikske die allerlei avonturen beleeft. Hij ontmoet verschillende soorten dieren, net zoals wij verschillende soorten mensen ontmoeten.

In dit prachtige dierenboek ga je samen met Rikske Strikske op zoek naar verschillende manieren om met deze verschillende dieren om te gaan. Het boek bestaat uit allerlei kortverhalen met telkens Rikske Strikske in de hoofdrol.

Dierenverhalen om bij weg te dromen, met een vleugje liefde, een sprankeltje feest, boordevol vriendschap en een grote scheut humor die alles mooi bindt. Herkenbaar voor oud en leerrijk voor jong. Ook worden er minder vrolijke thema’s zoals plagen en pesten en het omgaan met het overlijden van een dierbare behandeld. Het ideale aanknopingspunt om met je kind in dialoog te gaan. De verhalen zijn in rijmvorm geschreven. Wens je de verhalen voor te lezen aan jouw kind? Dan maakt dit boek voorlezen interactief! Laat jouw kind bepaalde zinnen aanvullen door zelf te rijmen: hilariteit alom!

Ideaal om voor te lezen vanaf 5 jaar en om zelf te lezen vanaf 9 jaar. En niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen is dit boek een plezier!