Tadaaa!

Gepubliceerd op 10 december 2021 om 19:23

Daar is ie dan! Het boekje van Femke en mij: ‘De Kat-astrofen van Rikske Strikske’! Eindelijk in onze handen, helemaal vers van de pers! Wat zijn we fier!

Voor zij die reeds een exemplaar reserveerden: Hartelijk dank! Jullie hebben mij normaal al zien passeren in jullie mailbox. In tussentijd start ik alvast volop met het signeren van alle gereserveerde exemplaren!


Wil je ook graag een exemplaar bestellen?
Stuur dan een berichtje naar info@imaginelle.be met je naam, het aantal exemplaren dat je wil bestellen en je adres. Ik contacteer je zo spoedig mogelijk met verdere specificaties voor betaling en levering. Het boekje kost € 21, exclusief verzendkosten.

En wees gerust: jouw contactgegevens worden met vertrouwelijkheid behandeld, zullen enkel gebruikt worden met het doel je te informeren over dit boekje, zullen niet verder worden verspreid of voor andere doeleinden worden gebruikt.


‘De Kat-astrofen van Rikske Strikske’ is gebaseerd op Femkes poes Rikske die allerlei avonturen beleeft. Hij ontmoet verschillende soorten dieren, net zoals wij verschillende soorten mensen ontmoeten. 
In dit prachtige dierenboek ga je samen met Rikske Strikske op zoek naar verschillende manieren om met deze verschillende dieren om te gaan. Het boek bestaat uit allerlei kortverhalen met telkens Rikske Strikske in de hoofdrol. Dierenverhalen om bij weg te dromen, met een vleugje liefde, een sprankeltje feest, boordevol vriendschap en een grote scheut humor die alles mooi bindt. Herkenbaar voor oud en leerrijk voor jong. Ook worden er minder vrolijke thema’s zoals plagen en pesten en het omgaan met het overlijden van een dierbare behandeld. Het ideale aanknopingspunt om met je kind in dialoog te gaan. De verhalen zijn in rijmvorm geschreven. Wens je de verhalen voor te lezen aan jouw kind? Dan maakt dit boek voorlezen interactief! Laat jouw kind bepaalde zinnen aanvullen door zelf te rijmen: hilariteit alom! Ideaal om voor te lezen vanaf 5 jaar en om zelf te lezen vanaf 9 jaar. En niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen is dit boek een plezier.

Interessante weetjes:

  • Aantal pagina’s: 60
  • Type: hardcover
  • Formaat: 210 x 148mm (A5)
  • Het wordt uitgegeven door Uitgeverij Het Punt.
  • ISBN: 9789460795909
  • Prijs: € 21, exclusief verzendkosten
  • Bedacht en geschreven door Femke Vleminckx
  • Illustraties en opmaak door mij


Voor vragen en info: stuur gerust een mailtje naar
info@imaginelle.be!

Veel liefs,
Ellen


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.